טעם העמק

מסעדת בשרים ישראלית

להתרגש מריח השדות המוריקים, ממראה עדרי הבקר מלחכים עשב בנחת ולהתפעל מיופיים של הירקות הבשלים המחכים לקטיף. זהו רק חלק משיכרון החושים שעוטף את הבילוי במסעדת טעם העמק, בילוי שמחבר את הסועדים להנאות הקסומות של החיים.

מסעדת טעם העמק הראשונה הוקמה בנתיבות הסניף השני הוקם באשקלון ובקרוב נפתח את הסניף החדש באילת המסעדה מקבלת את פני האורחים במתחם מרווח ומושקע. הייחודיות של המסעדה מתחילה במורשת של בעליה – משפחת מגדלי צאן ובקר שהחליטה לחלוק עם הסועדים את התשוקה לבשרים. הבשר המשובח שנוחת על הצלחת מגיע מעדרים הגדלים באזור ועוברים טיפול קפדני ע”י צוות הקצבייה המיומן. על מנת להדגיש את טעמם הטבעי, עוברים הבשרים תהליך יישון מיוחד או מושרים בשלל מרינדות. או אז נצלים הבשרים מתחת לגחלים רוחשות, ומשחררים ניחוחות מגרים שגורמים לבלוטות הטעם להתחיל לעבוד.

לצד הבשרים הכשרים מכינים במסעדת טעם העמק סלטים פותחי תיאבון מתוצרת מקומית מובחרת. היכולת לתת ביטוי קולינארי הולם לנפלאות הטבע, לצד האווירה המחבקת והשירות המחויך – יוצרים חווית בילוי בלתי נשכחת.

מנות של מסעדת טעם העמק